Tuesday, March 15, 2011

Saya makan biskut tiger - Nani


Nani memang terkenal dengan perangai sampah, boleh dilihat dari memek muka yang Nani memang serupa dengan batu bata yang tak pecah tapi dikatakan pecah. Walaupun Man Utd kalah pada perlawanan menentang Liverpool tempoh hari, tapi mereka masih nak kurangkan tahap kemaluan mereka dengan mengatakan yang Nani cedera dan luka di kaki. Woow.. kaki Nani luka dan bakal terlepas keseluruhan musim. Adakah cerita ini benar atau lakonan Nani umpama Kak Rosnani Ishak mampu memberi kepercayaan kepada seluruh peminat bola sepak seantero dunia?

Bagaimana rasanya kaki anda setelah dirobek Carragher tempoh hari?
Rasa pedih-pedih dan saya tampal koyok untuk meredakan kepedihan tersebut.

Adakah anda rasa Carragher patut dilayangkan kad merah?
Kalau saya referee haritu, saya memang akan layangkan kad merah berserta layang-layang sekali.. Saya rasa referee aritu buta agaknya.. saya siap pegi dekat dia.. tunjuk kaki saya yang luka dan saya buat-buat rebah seperti Merong rebah ke bumi tapi referee tak endahkan pun. Kepala hotak diaa..

Siapakah nama sebenar awak?
Nanicokelatcelup.. dan saya benci kaki saya yang cantik ni luka..

Benarkah awak menangis setelah Carragher mencedok kaki awak?
Ya.. saya menangis.. hati saya pilu.. saya mempunyai hati yang lembut selembut salju.. Saya saja je buat muka saya ala-ala penyanyi black metal so orang takut dekat saya tapi sebenarnya hati saya sangat mudah tersentuh.. ohh kakiku.. tapi jangan risau, tulang aku kuat... aku banyak makan biskut tiger.. auuumm..

Awak rasa awak akan terlepas keseluruhan musim?
Ohh.. semestinya lah tak.. aku saje je buat-buat rebah aritu.. lagipun aku dah penat main time tu.. and plzz... aku malu sebenarnye sebab ter-pass bola dekat kuyt malam tu.. sebab tu aku rasa better aku keluar je.. Champions league nanti aku main la balik..

Bang, macam biasa lah.. saya dari animal planet.. nak tanya..Kenapa abang tak lompat macam katak pisang semasa perlawanan pada malam tu?
Aku lupa..

5 comments:

  1. sekuat tiger selembut salju huahua!!

    ReplyDelete
  2. Nani penipu..
    Skali boleh main lwn Marseille...

    -http://sembangliverpool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. woo.. marah nampaknya makcik kamariah di situ.. jaga-jaga makcik kamariah sudah datangg..

    ReplyDelete