Saturday, August 23, 2014

Saya sudah upgrade jadi setan - Van Gaal


Louis Van Gaal rasa marah sangat-sangat masa sesi sidang media baru-baru ni, dia nampak tak tahan dengan kritikan yang diterima kerana aktiviti perpindahan yang tak begitu memberangsangkan di kelab paling najis dalam EPL.

"Dua minggu lepas saya adalah Raja di Manchester United, dan sekarang saya sudah upgrade, saya sudah menjadi setan di Manchester United, haa.. jaga-jaga" kata Van Gaal. Pemain yang berjaya dibawa masuk beliau ke Old Trafford setakat ni adalah Ander Herrera, Luke Shaw dan Marcos Rojo. Semua pemain-pemain ni ade potensi tapi kelab nampak kurang berpotensi, jurulatih pun nampak tiada potensi, semua nampak tiada potensi di Manchester United.

"Bukan senang nak beli dan jual pemain sekarang ni, pemain MU semua tak laku, pemain star pula taknak masuk MU" tambah Van Gaal lagi yang menyuruh peminat-peminat bertenang selepas kekalahan 2-1 dengan Swansea semasa perlawanan pembukaan minggu lepas. "Nampak macam susah untuk tiga bulan pertama ni, saya dah bagitahu executive vice president Ed Woodward dengan orang tua Glazers, saya datang sini untuk bina pasukan untuk kelab bangang ni dan proses ni perlu masa, monyet-monyet semua sabar sikit"

"Kami dah sedia untuk musim baru ni, baju baru kami pun nampak cantik, saya rasa dengan baju cantik kami ni mungkin boleh anjak semangat sikit, baju siap ada logo chevrolet takkan tak cantik, semua orang suka chevrolet, biasa la, musim baru kan, baju pun mestilah baru" kata Van Gaal mengakhiri temubual.

2 comments:

  1. kain pelikat pakain rasmi.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete